عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

واگذاری استقلال و پرسپولیس

وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد واگذاری استقلال و پرسپولیس از مهمترین برنامه‌های این وزارتخانه در سال ۱۳۹۹ است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۰۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 22
کد خبر: ۳۸۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود سلطانی فر با تاکید بر این موضوع که خانواده بزرگ ورزش و جوانان در سال  ۹۹ سال پرکاری را پیش رو دارد، واگذاری باشگاه استقلال و پرسپولیس را از اهم برنامه های این وزارتخانه عنوان کرد.

 

وی گفت: این اقدام در راستای برنامه های توسعه ای این دو باشگاه صورت خواهد گرفت و وزارت ورزش و جوانان در اجرای آن بسیار مصمم است.

 

وزیر ورزش و جوانان در ادامه صحبتهایش، حضور در مسابقات کسب سهمیه المپیک و اعزام ملی پوشان آماده به توکیو و شرکت ۴ تیم فوتبال کشورمان در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را بخشی از برنامه های دیگر  حوزه ورزش اعلام کرد.

 

وی همچنین اعلام کرد که حضور مقتدرانه در مرحله برگشت مسابقات مقدماتی جام جهانی نیز از دیگر برنامه هایمان در سال پیش رو خواهد بود.

 

سلطانی فر افزود: سال پرتلاشی را با همکاری خانواده ورزش ، ورزشکاران و جوانان عضو سه هزار سمن خواهیم داشت تا انشاءالله بتوانیم کارنامه موفقی را به مردم عزیز کشورمان ارائه کنیم.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر